måndag 21 maj 2007

Mina favoritsaker

Jag har blivit utmanad av Anette och Anna att välja ut tre saker som representerar mig och som jag håller av mest. Jag säger som alla andra att det var ingen lätt uppgift men nu har jag bestämt mig för de här sakerna.

Den här lyktan har ni ju sett förut men den platsar absolut bland mina favoriter.
sss
ddd
Min kristallkrona som jag fick av släkten när jag fyllde trettio.
dd
ddd
Den här skålen har jag ärvt efter min pappa. Jag har älskat den här skålen sen jag var liten och nu när pappa inte längre finns så är den mig ännu kärare.
sss
xxx
Har sett att många av er andra har lagt till en bonussak. Det här får representera mitt andra stora intresse (förutom inredning) nämligen att läsa. Jag älskar böcker och tidningar.
ssss
Nu utmanar jag Jordgubbar med mjölk, Smultron på strå och Kuriosa från min vardag att visa sina tre favoritsaker.

9 kommentarer:

LantlivsAnette sa...

Tack för att du antog utmaningen..den var ju lagomt stor (eller liten)..lyktan din är verkligen vacker,och takkronan..riktigt gammeldags,och skålen den var fin och speciellt när den har kära minnen.Och vi bloggare är nog tidnings narkomaner..hi..hi..Kram Anette

Guldkant På Livet sa...

Så kul att se dina favoriter! Vilken otroligt fin kristallkrona! Den lilla skålen förstår jag du gillar, så söt men den blir ju extra fin när den betyder ngt såsom den gör för dig...Den lyktan är ju bara såå snygg!! Jag älskar lyktor!! Hej från Mari.

Hemma på landet sa...

Men du vad mycket fint jag har missat här då. Inte klokt ju. Superfina saker. Kram Stina

Anna sa...

Åh vilken underbar kristallkrona! Är den gammal eller nytillverkad?

Slålen med de små figurinerna är jättesöt! Förstår att den ligger dig varmt om hjärtat om den är efter din pappa!

Ja böcker - vad vore livet utan dem? Det är härligt och roligt att läsa. Är själv en riktig bokslukare!

Kram

:)Anna

Anna sa...

Åh glömde ju! Den lyktan tycker jag verkligen om! Har sagt det förut när du visade den i ett inlägg, men det tåls att säga igen:)

Signe sa...

Det var fina saker!..Ljuskronan är ju underbar och passar fint i ditt rum med de fina tapeterna!..härligt med minne till porslinsskålen du fått från din pappa! :)

Tonje sa...

så fine ting du valgte=) Den lampen var jo bare sååå nydelig.og den vakre skålen som du har arvet etter din far bare sååååå vakker.
Flotte bilder fra ditt hjem i forrige innlegg også=)

Hulda sa...

Så fine favoritter du viser fram. Falt veldig for den vakre lysekrona du har. Jeg er også veldig glad i bøker og blader, spesielt glad i de bladene som ligger på bordet ditt. ;)

Likte bloggen din så godt, jeg linker til deg, hvis det er greit. :)

Marie sa...

Anna: Kristallkronan är från 30-talet.