fredag 1 juni 2007

Höstväder

Idag var jag tvungen att gå och köpa mig en bukett blommor för att åtminstone skapa lite sommarstämning inne. Man tror inte att det är sant att det faktiskt är juni månad. Tittar man ut genom fönstret tror man ju snarare att det är oktober med tanke på det här vädret. Här har det ösregnat och blåst hela dagen.
j
Men, nu har vi iallafall varmvatten igen. Värmepumpen är lagad, och bäst av allt, det var inget stort fel. Vilken tur.....


j
Trevlig Helg!
Kram Marie

12 kommentarer:

Viktoria sa...

Vackra blommor!
Ha en härlig helg!
Kram.

Cilla sa...

Blommor blir man glad av, härlig bild:) Tur att ni fått varmvatten igen. Hoppas ni får bättre väder snart. Här har vi haft rätt varmt idag. Puhu, vågar knappt säga det, tycker det har varit en varm dag sen några kalla, blåsiga dagar på raken. Märkligt..vi vill ju ha sommar nu! Trevlig helg :)

Tussaluso sa...

Ikkje mykje som minnar om sommar ute nei. Forresten veldig fin blogg du har med mange fine bilder. Fine hagemøbler du fant på loppemarkedet.
God helg:-)

art[e]fact sa...

Blommor kan göra så mycket! :)

Trevlig helg!

Tonje sa...

her regnder det også,men nå er det spåd vakkert vær med høye temperaturer fremmover så da blir det nok bedre vettu=)
Det var bra at det ikke var så masse som måtte fikses på varmeberederen. Nydelige blomster.

Ha en fin helg!

Pia..... sa...

Vilken tur.....fina "sommarblommor" och kallt & regnigt har jag med ...usch..men snart så kommer sommaren..tror jag..ha en trevlig helg..PIA

LantlivsAnette sa...

Härliga bilder på blommorna..det hjälper att ha vackra blommor omkring sig när det känns trist..men sommaren kommer nog till er snart..vi har den här i alla fall..skööönt..Tur att pumpen blev fixad, Kram

Minna sa...

De säger att det ska bli fint - och då blir det säkert också : ))) Håll ut!!! Du har gjort jättefina sommarplanteringar, förstår att du vill ha lite sol så de kan växa till sig. Ha en skön helg!

Malins-kuriosa sa...

Vi har också fått varmvattnet åter och vad lyxigt det känns...Idag så har sommaren kommit till oss, den blåser men är helt underbart.
Jag jobbar men på fikat har vi suttit ute och gottat oss...
Malin

Elzste sa...

Vad skönt att felet inte var så stort. Man blir så tacksam när det inte gräver för stort hål i plånboken *s*.
Ja, här blåser det halv storm idag men solen skiner. Och dom som lovat så fint väder...
Kram Elzie

Susanne sa...

Handlade också blommor igår. Planterade i trädgården i ren protest och ställde in en stor vas med lövkojar och pinoner inne och minsann är det inte sol idag :-)

signe sa...

Va skönt att det gick så bra med värmepumpen!..Verkligen vackra blommor du köpt!...Härliga färger ihop! :)