måndag 19 oktober 2009

Ledsen

k
k
Hej!
k
Vill bara önska er alla en riktigt fin vecka! Hade egentligen tänkt att skriva ett långt inlägg om hur tråkigt det är med dessa elaka kommentarer som man får ibland, men nu känner jag bara att jag orkar inte ödsla någon energi på det. Vill bara säga till dig som skrev häromdagen om att jag var så ytlig. Du sårade mig! Jag har många egenskaper, både positiva och negativa, men ytlig är definitivt inte en utav dem!
k
Kram Marie

104 kommentarer:

Dubbelörn sa...

Nätet o bloggeriet för med sig mängder med positivt. Men så finns de några därute som bakom anonymitetens namn slänger ur sig precis vad som helst. Helst ska det också vara arrogant o sårande.

Klicka direkt i DELETE rutan o deleta kommentaren även mentalt. Dessa personers illvillja är inte ens värt att omnämnas. Att synas är viktigt för dem så inte en enda mening ska heller tillägnas dem.

Vi som hängt med dig i bloggen länge, vi vet att ytligheten den ligger helt i betraktarens ögon ;).

Varmaste styrkekramen

sara på hedepipan sa...

Håller inte med om att du skulle vara ytlig. Jag älskar din blogg och njuter av varje inlägg.
kram sara

Anonym sa...

Hej!
Jag är en som "smygläser" din blogg utan att lämna en kommentar. Men nu känner jag att jag måste skriva för jag blir så arg. Att läsa din blogg gör jag för att den ger mig så mycket inspiration och du är så otroligt duktig på att göra fina stilleben. Förstår inte de personer som ödslar tid och energi på att ge negativa kommentarer. Varför läsa en blogg som man inte tycker om? De borde skaffa ett eget liv i stället. Kämpa på Marie, du förgyller ialla all min vardag! Kram Jenny

Anonym sa...

Hej Marie!

Förstår att du blir sårad, vem kan skriva något sådant som inte har en aning om hur du är som person????

Du är ju en stor inspirationskälla för jättemånga människor, helt underbar blogg och värme i den.

SKIT nu högaktningsfullt i den kommentaren, ta inte åt dig för den stämmer inte alls på dig.

Ansiktet avundsjuka har helt enkelt visat sig igen....

STOR kram till dig
Lena

mormorelsie... sa...

Hej
Men att folk orkar vara så elaka,jag förstår att du blir sårad av detta och det värsta är att dom inte vågar träda fram utan gömmer sig bakom sin anonymetet,fekt tycker jag.
Jag tycker iallafall att du har en fantastisk blogg med massor av inspiration och det är ju det som är meningen med bloggande eller hur!!
Många kramar från mig!!!
ninni

LantlivsAnette sa...

Nämen du...vad är det jag läser !!!!
Nu blir jag också ledsen..ytlig, det är du då absolut inte..
Jag skriver som Örnen högst upp, delita bort såna kommentarer direkt, de är inte värda att omnämnas heller !!!
Du är sååå go, omtänksam som bjuder oss in i ditt vackra hem, bry dig inte om sånt dumt..du e bäst !!!!!!
Kraaaaam Anette
P.s Ohhhh så fina bilder du visar oss !!

Emma sa...

**KRAM till dig, känns som om du skulle kunna behöva en**

essemia sa...

Om jag kunde begripa vad det är för människor som har ork och tid att bara vara elaka mot andra. Man blir bara så trött på detta. Om man inte gillar en blogg eller bloggerska, varför i herrans namn är man då inne på sidan och tittar? Nej, tryck ner den och fortsätt till nån annan istället. Att du skulle vara ytlig har då aldrig jag upplevt. Usch, man blir bara trött.
Ha det så gott och tack för att du och maken vill visa upp ert hem för oss andra.
Kram Elzie

Sandra sa...

Ta inte til dig det där! Jag skulle också reagera på det, men det är inte värt att lägga den energin på det! Ta hand om dig!

Mia sa...

Nää men vad är det för dumheter jag läser om? Jag känner dig inte mer än genom bloggen men en sak kan jag ju säga. Skulle jag känna att du känns ytlig så skulle jag inte komma tillbaka hit igen, och absolut inte lägga min tid på att kommentera det i så fall.

Din blogg och ditt hem är helt fantastiska och inspirerande. Din ser jag som en varm och generös människa som delar med dig av både dig, dina idéer och ditt hem.

Ha en fin vecka och försök nu glömma bort en tråkig kommentar.

Stor kram
Mia

blomsterboden i skanör marie sa...

DEtta handlar bara om ren svensk avundsjuka. Super larvigt.
Vill man klaga och klanka ner på andra så får man väl för tusan stå för det och inte vara anonym. Snacka om att vara ytlig när man inte kan visa vem man är.Jag blir såååförbannad på sånt, DU ÄR SKITBRA!!!!!!!
Din blogg är inspirerande, vackra bilder, ett ställe man återvänder till. Fortsätt så.
om den här människan nu tycker att du är ytlig varför då fortsätta gå in på din blogg???????
om denna nu inte tycker om ytlighet kan väl denna öppna upp sig i en egen blogg och inte hoppa på andra. Var och en bloggar på sitt sätt.

Glöm nu detta och fortsätt att glädja all oss andra.

Ha en jätte bra dag:-)

Kramkram Marie

Mia Maräng sa...

Jag håller inte med......Fy va fegt att skriva något sånt. Jag tycker väldigt mkt om din blogg och det är alltid roligt att titta in hos.Upp med hakan tjejen och skit i de elaka du är kanon.
Mvh Mia Maräng

Kerstin sa...

Men uff så leit å høre... såp klart man blir ledsen når man får sånne komentarer enten man får de her i bloggverden eller ute i det andre livet... noen må bruke energi på å såre andre...

Sier som andre her ta den vekk.den kommentaren...
Jeg digger bloggen din...og all inspirasjon jeg får av deg..
En varm klem fra Kerstin

Anonym sa...

Förstår att det där känns....man tar nog åt sej fast man inte vill, men det är någon som är avundsjuk och knäpp i huvudet.....försök att slå bort det....stolpskott finns både här och där......ha det gott
Kramar M

Systrarna vitt sa...

Nej fy för den personen. Det är tråkigt att sådanna människor hittar in. De kan ju lägga sin energi på något nyttigare.
Ytlig är du då inte.....där sätter jag punkt.
KRAM
Marina

Mom´s kitchen sa...

Skulle säga strunt i det, men vet att man bli berört av sådant...
Men du ska inte tänka på den personen längre! Den inte är värt det!
FÖRSLAGET:
Kom till min utlottning och del ta. Kanske vinner du ett fint pris!

annaslantliv sa...

Jag gillar din blogg jättemycket och upplever dig inte alsl som ytlig. Ingen som inte känner en kan göra en bedömmning av ens person, man vet inget av att läsa en blogg. Bry dig inte överhuvudtaget. vi är många som gillar det du ger oss!
Tack!

Kram

Nordingården sa...

Hej Marie, vackra arrangemang och inspirerande foton som vanligt fr ditt mysiga hem! Det är just SÅNT vi vill se!!! På så vis ÄR vi ytliga i denna bloggenre!!! De som vill ha djupare tankar och se personligare sidor hos folk får leta sig till andra boggar!!! Och gillar man sånt här och har öga för det som är vackert är man knappast en YTLIG person, det vet alla....Ska kolla in den kommentarer. Inget att bry sig i. Åter igen. Ngn form av avundsjuka. Kanske man verkar ytlig, det är vi ju alla här i sf, jag är heller inte ytlig somperson, raka motsatsen, de vet de som känner mej!!! Fortsätt visa dina "ytliga" vackra ting i livet, det mest privata och personliga hör inte hemma i dessa bloggar! Då får de "kunderna" som sagt surfa vidare till de hittar sånt... Återkommer. Mari.

bikim sa...

Morning Mari!! What a wonderful post. love the pics, specially the 2nd.
Have a great monday,
Rosa

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Elaka kommentarer gör man bäst i att ignorera!

Så fint du har i din hylla och på bordet. Gillar att du blandat in ett "M" där:)

Susanne

Loppisliv sa...

Godmorgon Marie! Näää vad trist! Vad ledsen jag blir för din skull. Förstår inte varför man ödslar tid åt att skriva elaka saker till någon, mår man bättre då själv kanske?? Bara att deleta såna kommentarer direkt, negativ energi kan man vara utan i alla dess former. Och personen känner ju absolut inte dig, för du är allt annat än ytlig och jag vet för jag har ju träffat dig ett par ggr. Du som är världens goaste och raraste tjej. Massor av positiva kramar och energi skickar jag här till dig från lilla mig. P & K / Paula

Em sa...

Alltid tråkigt när någon har behöv att hävda sig på det sättet. Förstår att du tagit åt dig fast jag önskar att du kunde skaka av dig det och låta det rinna av. Vi är väldigt många som tycker riktigt mycket om vara här hos dig!
kram
Emelie

Loppisliv sa...

bara jag igen, glömde alldeles bort...Underbar bild på din tallrikshylla och halvmåne bordet , så fint du gjort. Har precis köpt ett likadant bord själv, så nu fick jag lite inspiration till mitt, ska måla det i veckan om jag hinner :-) Kram igen /P

pysseltanten sa...

Godmorgon Marie!
Usch...att de alltid ska finnas såna FÖRSTÖRARE o GLÄDJEDÖDARE överallt...=(((
Meeen...BRY DEJ INTE...
Alla vi andra...o vi e ju MÅÅÅNGA...
vi ääälskar ju din blogg...mycket för den värme o personlighet du utstrålar genom den...=)))
Den inspiration o glädje du skänker oss genom bloggen...Jag menar...TYP HALLLLLÅÅÅÅ....
Neeeh..skaka av den där dumma kommentaren...o läs VÅRA istället...=))))
Gäller här att se SOLEN framför molnet istället för tvärtom...=))))
Ha nu en häärlig dag, vännen...
Kraamizar Git

Kristin sa...

Hej Marie! Vad jättetråkigt att du har drabbats av elaka kommentarer på din blogg. Det verkar vara rätt så vanligt när en blogg blir stor och framgångsrik. Själv har jag inte fått någon dum kommentar, men så är min blogg inte lika stor som din heller.

Det är trist när folk inte förstår att det man skriver om och visar upp på bloggen bara är ens inredningsintresse. Jag tror inte någon som driver en inredningsblogg tycker att den speglar hela ens liv, det är ju bara en tårtbit av hela livet! På min blogg försöker jag hålla det till att det ska handla om vårt hus, men ibland slinker det in lite om familj och annat. Men bara för att jag skriver till 95% om inredning så betyder det ju inte att mitt liv är 95% inredning. Mitt liv är så mycket mer än så, jag visar bara inte upp det. Därför går det ju inte heller att döma någon efter vad som syns på bloggen, för det är ju långt ifrån hela människan som speglas där. Nu känner jag dig inte så väldigt väl, men det jag känner är i alla fall att du INTE är en ytlig människa! Du är varm, omtänksam, rolig, kreativ och jag hoppas verkligen vi kan träffas snart så jag får allt detta bekräftat!!! (Men nu är jag och M störtförkylda så vi får vila oss lite till).

Nej Marie, ta till dig alla positiva ord som skrivits här nu, och tro på det istället för den där andra - enstaka - kommentaren! FÖr du, majoriteten vinner!!!! Vi är massor av folk som vet att du är en toppentjej, så strunt i den där dumma kommentaren om att det inte skulle vara så!

KRAM på dig nu!!!!
/Kristin

Grodmamman sa...

Så tråkigt med de där anonyma kommentarerna som är så negativa. Läs inte då om det inte passar.
Har ju bara träffat dig en gång, men då verkade du då allt annat än ytlig. Uppfattade dig som en mycket trevlig och bra människa!:)
Kram

Petra sa...

Du har ett fint hem med många vackra saker. Det som dina fotografier förmedlar är att alla sakerna har något att berätta. Så är det med gamla saker. Och så blir det också när man har en tanke med nya föremål och möbler som man tar in i sitt hem. Du har också ett högst personligt hem som minst av allt är ytligt! Ibland förstår jag inte vad folk tänker, men det, precis som mycket annat bottnar endast i avundsjuka. En dum människa, hundratals bra människor som läser din blogg, tänk på det!

Ljuva Lantliv sa...

Marie, fortsätt göra precis det du gör idag dvs en fantastisk varm och vacker blogg!! Din blogg var den allra första jag började läsa och jag fastnade med en gång. Efter ett år av lusläsande av andras bloggar startade jag min egen i september. Att blogga är kreativt och inspirerande - allt annat än ytligt.
Titta gärna in hos mig och säg vad du tycker! ljuvalantliv.blogspot.com
Ha en jättebra vecka och ignorera alla dumma kommentarer från avundsjuka människor!!
Kram Anna

Marita sa...

Så tråkigt att folk skriver tokiga saker. Såklart tar man åt sig det dåliga också.
Hoppas du känner dig lite bättre!
Kram!
~marita~

Fru Sirlig sa...

Tyvärr finns det människor som verkar må bra av att såra andra. Förstår att du blir bestört av en sådan fräckhet och påhopp, men låt inte denna ynkliga individ som är anonym få den glädjen. Kom ihåg Marie all uppskattning du får från alla andra. Jag kan bara tala från egen uppfattning. Den bild jag har fått av dig är raka motsatsen och det vet ju alla vi som följt din blogg att du är både generös och delar med dig av ditt hem och familj i en alldeles lagom form. Jag älskar din fina blogg och vi är så många som instämmer med tanke på alla fina kommentarer du får.Tack för all inspiration du ger mig.

Stor kram till dig// Heléne

Solstrimmor & Stjärnstrålar sa...

Mariegumman! Helt rätt! Ödsla inte energi på elaka kommentarer! Använd energin till din skaparglädje! Jag har aldrig uppfattat dig som ytlig utan som en varm och omtänksam person som jag ser fram emot att få möta en dag! Jag njuter av allt vackert du har omkring dig och dina fina skapelser!
Sköt om dig!
kram
nina

Det vita dårhuset sa...

Vet du Marie?! Jag tycker att det var enormt starkt av dig att bara säga att du blev sårad!!

Ofta intar man ju en försvars position när man blir påhoppad och har då svårt att säga att man blir sårad. Så det för mig säger mycket om hur du är som person!
Ödmjuk.....

Och sen är nog jag en "ytlig" människa! Jag pratar öppet om det mesta vilket många tar som ytlighet. Jag personligen tycker om öppenhet och har svårt att förstå allt hyss hyss.

Det enda jag kan säga är att alla har vi olika åsikter. Det gäller bara att inte dra på sig de negativa.....

Jag älskar din blogg så fortsätt som du gör vännen!

Kramar Erika

grisblanc sa...

i just love your blog and you are one of my favorites, so pleas don,t let anybody get you down by saying something stupid, there are a lot of people who get inspiration from your blog even in holland,sencere greetings myrna

Anonym sa...

Hej, Marie nu blir jag också ledsen! Hur kan människor vara så elaka? Jag upplever dig som en varm människa som bjuder på dig själv.

Det handlar om avundsjuka och förmodligen lever den personen ett olyckligt liv. Försök sätta dig över det inte värt att slösa energi på.

Jag tänkerpå dig och stättar dig i tanken.

Ha en bra dag!

Styrkekramar/Renate

Lindhagens Anna sa...

Hej Marie!

Ytlig???? Vad är det för skitsnack? Lägg ingen energi på att ta åt dig av sådana som inte mår bra själva. Elaka människor vill ingen vara med eller bry sig om, så strunta i det. Den här personen bör tänka igenom om hon/han verkligen mår bra av att kritisera andra. Jag tror att svaret blir NEJ! Så kom igen en ursäkt borde vara på sin plats! Många kramar till dig Marie!

//Anna

Jenny sa...

Hej Marie!
Fy farao vad tråkigt med dessa avundsjuka människor!! För det är just det jag tror att han/hon är (varför skriver de alltid anonymt förresten??)!! Du har ett underbart hem/blogg och ett fantastiskt öga för det vackra och utan att ha träffat dig på riktigt kan jag säga att du verkar vara en så go och ödmjuk tjej. Att uttala sig om att du skulle vara "ytlig" säger faktiskt mer om den personen. Försök att inte ta åt dig av såna där idiotkommentarer utan sträck på dig istället!! Vi är många många som gillar dig och din blogg Marie!! Dessutom leder du omröstningen på Vi i Villas hemsida, tjoho vad kul!!:)

Ha en bra dag allra sötaste du!

Kraam Jenny

fröken knopp sa...

usch för sådana människor!!! din blogg är den största inspirations källa jag vet..!!! alltid lika ljuvliga bilder o alltid så goa ord..både du, ditt hem o din blogg är underbart!!!

lägg de där andra orden åt sidan o njuta av alla fina ord alla skirivit till dig!!!!

styrke kramar elin

Anonym sa...

Godmorgon Marie,

Ytlig ? Jag har uppfattat dig precis tvärsom, o det har ju tydligen de flesta andra också gjort. Du förgyller min o flera andra dagar. Den som skriver nåt sådant elakt är som vi alla vet, mest bara avundsjuk.
Antingen för att den inte kan, vill eller någon annan anledning, kan fixa o dona så fint som du gör. Jag säger som föregående talare, skicka det i delete korgen och tänk på hur många som var gång du har ett inlägg, uppskattar dem och dig !
Sköt om dig vännen o ha en bra dag
Jag älskar verkligen din blogg !
// Kicki

Mysiga lantliga ting sa...

Urs jättetrist att få såna kommentarer!!!
Du är ju fantastisk, glöm inte det!

kram johanna

Eva sa...

Jag vet hur du känner det. Åh, fy vad jag mår dåligt över elaka kommentarer. Jag kan inte heller låta bli att bry mig... Varför bryr dom sig undrar man - läs inte bloggen då!

Jag tycker om dig!
Kram Eva

Tulipa sa...

Hej Marie!
Att du skulle vara ytlig är det sista som jag skulle kunna tänka mig! Hela din blogg och dina ord till den är fyllda av värme och äkthet. Du har så mycket som utstrålar kärlek till det gamla och genuint intresse för det.
Jag förstår att du tagit illa vid dig för det gör man, men samtidigt vet man att det kommer från en männsika som antagligen själv är både avundsjuk och troligtvis just ytlig..*ler*... Hur som helst måste den människan sakna total känsla för vad din blogg handlar om!

Ha nu en riktigt fin dag!!

Stor kram Mariette

Monica sa...

Hej Marie,
Jag känner inte dig personligen, men jag har följt din blogg under lång tid - så du är min bloggkompis! Och jag tycker du verkar vara en helt underbar person, kompis och mamma. Så jag säger bara strunta i dessa tråkiga människor som måste vara elaka mot andra för att de skall få någon kick i livet! Jag instämmer i kommentaren om att Trycka på DELETE, dessa människor förtjänar inte att man slösar någon energi på. Kram Monica

Sofia sa...

Hej Marie:-)
Jag har följt din blogg ganska så länge och tycker att du verkar vara en jätte go och snäll tjej, väldigt ödmjuk och trevlig. Din blogg är en av mina absoluta favoriter. Jag är lite dålig dock på o lämna kommentarer.
Det är verkligen tråkigt med människor som skriver sånt..Förstår att du blir sårad men försök att inte ta åt dig för den personen är nog bara avundsjuk eller nåt..
Ha det så bra & tack för all inspiration som du ger. Du har så himla vackert hemma. Kram Sofia

Idyll och Inspiration sa...

Sådana männsikor har väldigt lite att göra som dömer andra utan att ha träffats. Det är mest synd om dem som har så lite att göra och så få egna vänner att de måste ge sig på andra.
Fortsätt med det du gör, det du tycker om, det du brinner för. Låt dem inte ta din energi för det enda de är är just energitjuvar!

ha en bra vecka kram tessan

Anonym sa...

Hej Marie! Blir väldigt ledsen av att höra och se att du är ledsen..Du av alla människor här i bloggvärlden förtjänar då verkligen inte tråkiga och dumma kommentarer. Men en sån idiot förtjänar inte sorgsenhet eller energi från din sida. Snälla du!! Skaka av dig fort!! :-) Kramar från Anna. P.S Har "snott" bilder på ditt tv skåp, för bygge av Amelias Walk in closet! ;-) Kramisar..

Petit Eyekiss sa...

När jag är trött eller down av någon anledning, då går jag in på din blogg. Den ger mig så mycket inspiration!
Bry dig inte vad dom skriver , det är bara Svenska avundsjukan!

Önskedrömmar i hvitt sa...

Hej Marie!
Har inte kommenterat hos dig på länge men läst och inspirerats som vanligt! Superfina stolar och så vackert textat av din duktiga mor! Ska ge mig på att måla om våra körsbärsbetsade stolar och tar kanske efter din idé.

Så synd att du fick en sådan elak kommentar! De kan inte ha läst din blogg särdeles noggrant eftersom det skiner igenom överallt vilken varm och generös människa du är. Ytlig är det sista jag skulle beskriva dig som.

Största kramen från Maria
PS! Hoppas att förkylningen har flugit sin kos!

lottens vita och gröna sa...

hej min goa fina marie!
tänk vad folk lägger tid och energi på att klanka ned...du som är en sån himlans stor människa, med det vill jag säga att det är ju precis tvärtom mot det ytliga, sånt djup och härlig värme, herrguuu en människokännare var det nog allt inte som kläckte den puckade orden som borrar hål i ditt varmahjärta... fortsätt som du alltid gjort, med dina jordnära härligt inspirerande och sprudlande inlägg, du och många vet att du är en stor männikska marie!!! så skit i den där lillen med stor tunga! varmkram lotten

Fru Inredning sa...

Hej Marie.

Vad tråkigt att du drabbats av elaka kommentarer. Det är så trist att folk inte kan vara glada för andras skull utan måste häva ur sig elakheter. Fy.

Önskar dig en underbar dag, ta hand om dig.
Kram Kristina

Annas skattkammare sa...

Usch och fy för trista kommentarer som inte har någon grund över huvudtaget.. man blir ledsen över att någon skriver så till någon bara för att vara elak..
Keep on blogging Marie! Du är toppen!
Kram /Anna

SussiLi sa...

Hejsan!'

Bry dig inte om det...den som skriver såna knäppa saker och inte ens känner dig är säker bara avunsjuk.

Tycker du verkar vara jätte gullig och har verkligen en fin blogg som du kan varta stolt över:)))

Bästa kraamar AnneLi...SussiLi..

mistel sa...

Hej jag har ingen egen blogg men jag brukar läsa ganska många, bland annat din, Du har en mycket trevlig blogg och jag tycker att du verkar vara en positiv och kreativ person. Det finns alltid människor som är avundsjuka och vill klaga på andra. Försök att inte ta det så hårt utan ta till dig allt det positiva. Ha en bra dag
gunbritt.johnsson@spray.se

Vida sa...

- ja man träffar alltid på personer som mår dåligt och inte unnar andra att vara glada och positiva - så upp med näsan och känn alla goa kramar istället som du får av mej och de som skrivit innan - håller med alla....
Tusen tack att du delar med dej av tips och ideér från ditt hem - har hittat mycket inspiration hos dej.
Kram
Vida

Vita-hjärtan sa...

*kramar om* Dumma människor är inte värda att ödsla energi på! Sträck på dig!! Kram Evelina

Lillemor i Hummelsta sa...

Förstår inte vad som hänt denna hösten. Elaka och illvilliga människor har verkat nästla sig in hos flera bloggare och spridit tråkigheter omkring sig. Varför? Vore det inte enklare att strunta i att gå in på bloggar man inte gillar.
Den som kallat dig ytlig förstår inte vad ordet betyder. En ytlig människa klarar inte av att skapa en så vacker blogg, eller att få så många positiva kommentarer efter varje inlägg. En ytlig människa bryr sig bara om sig själv. Jag känner ju inte dej personligen, men ytlig är absolut inte den uppfattningen jag fått. Underbara miljöer som du skapat, otrolig krans, jättefina stolar (och tokbilliga) du visar kreativitet, vilket för mig är MOTSATSEN till ytlighet.
100 Kramar
Lillemor

Änglarnas hus sa...

Hejsan Marie!!

Jag har så svårt för att förstå mig på människor som med vilje går in för att såra andra..ALLA människor är olika och vi har alla olika intressen.. Vi i "vår värld" älskar att skriva om fynd och att få visa det för varandra..Din blogg är en inspirationskälla för mig och många andra..
Det skulle inte falla någon av oss in att gå in på en blogg om flugfiske och håna dem för deras intresse...!!??

Tyvärr är skadan redan skedd..har någon lyckats såra en..har hjärtat blivit skrynkligt... tar tid att släta ut..
Jag är ledsen för DIN skull!!

Ha det gott och ta hand om dig och de dina...JAG gillar dig!! :)

Kraam Sanne!

Lotta-livets väv sa...

Det är ganska lätt att sja, men det är inte alls att göra:
-Glöm det elaka inlägget!
Ofta säger en sådan kommentar mer om personen som yttrat den! Avundsjuka är nog att fundera på.....Nätet skapar möjlighet för i anonymitet och då kan det vara möjligt att haspla ur sig saker som man aldrig skulle göra IRL.
Vi är, som du redan ser här i kommentarerna, många som gillar din blogg. Försök att fokusera på oss...fast det är inte så lätt. Taggen har fått fäste.
Många kramar
/Lotta

Anonym sa...

Hej Marie!

Strunta i elaka människor. De är bara avundsjuka. Du verkar vara en jättegullig person som ägnar mycket tid åt dina barn och dessutom tar dig tid att svara på frågor som man mailar till dig.
Jag blir alltid jättesugen på att fixa hemma eller göra en krans eller något annat mysigt när jag har varit "inne" hos dig.
Kram Åsa

Sara sa...

Men vad trött jag blir! Folk fattar ju inte det här med bloggande. Vissa väljer att skriva om heminredning, andra skriver om mode. Vissa skriver om sin religion, andra om bilar. En del, alldeles för många, lägger ut bilder på sin lunch och berättar om sin dag i punktform. Allt det där och mycket mer är att blogga, sen om det är bra eller dåligt är en helt annan sak. Men det faktum att du bloggar om ditt hem och generöst ger oss tips på hur man kan pyssla och göra så mycket själv, det är ju inte samma sak som att du skulle vara ytlig. Du har bara valt att blogga om vissa sidor i ditt liv och inte andra, enkelt som en plätt! Stackars lilla förvirrade människa som skrev sådär. Ta inte åt dig Marie, jag tycker du verkar vara en helt fantastisk kvinna! You go girl! :) Stoor kram från en annan västgöte ;)

Inspiration i vitt sa...

Hur kan man skriva något sådant???? Det är alltid egna påhittade fantasier som hägrar i ett sånt huvud, låt det inte få fäste.
Även om man inte träffat dig(jag är glad att jag fått det i verkligheten) så sprider du bara, jag menar bara positivitet och glädje omkring dig.
Du är en mycket jordnära person med såå mycket kreativitet , positivitet och värme som du gladeligen delar med dig av till alla.
Gå nu vidare med huvudet högt och tillåt dig inte att slås ned av olyckliga människor.
Kramar i massor till dig vännen/Ingela.

Mamma till E sa...

Usch vad tråkigt med såna kommentarer! Avundsjuka förstås!
Jag gillar din blogg skarpt!!! Och man blir härligt inspirerad av alla vackra bilder!
Kram Carro :)

www.metrobloggen.se/sexlivienhammock sa...

Det finns alltid fula människor, skit i dem!

DU har en mycket fin blogg!

Kram
L

Anonym sa...

Hej jag brukar inte lämnar kommentarer men NU MÅSTE även jag blanda mig i,jag tycker att du har en helt ljuvlig blogg önskar att jag hade hälften så fint det skulle räcka för mig.Hoppas att alla elaka kommentarer uteblir jag blir så ledsen å dina vägnar.Din blogg har blivit ett måste för mig jag bara älskar den.TACK TACK OCH TUSEN TACK KRAM ULRIKA

Mamma Ann-Sofie. sa...

Jag blev också ledsen över kommentaren. Som mamma till Marie kan jag tala om att det är världens varmaste och ödmjukaste person. Att du skulle vara ytlig Marie är lika osannolikt som att månen skulle trilla ner. Gläd dej åt alla dina underbara bloggvänner och strunta i den lilla klick som "bara måste" kräkas ibland, av ren avundsjuka. Fortsätt att se de små guldkornen i livet, dela med dej av dina ideer och sluta inte skriva dina inlägg med "glimten i ögat".

Gúa sa...

Kraaaaaam på dig!
Hoppas du känner hur varm den är.

Du är bäst!

Lilla Blanka sa...

Grrrr...skrev en lååååååååååång kommenatar, men så bröts internetförbindelsen innan jag han posta mitt svar...två gånger hände detta..hmm nu funkar det nog i alla fall :)

Vill bara skicka Största kramen till dig goa Marie!!! ♥

Jag känner dig väl och ytlig är absolut inte ett ord som jag skulle förknippa med dig alls! Tvärtom, du är så himla go och omtänksam!!!

Försök att skaka av dig en sån där dum kommentar, den stämmer ju inte alls! (Jag själv har svårt att släppa sårande ord, så jag förstår om du inte så enkelt kan sudda ut den så där lätt)

Vi är så många som bara älskar din blogg och tycker att du är världens goaste tjej, så jag hoppas att du kan försöka glömma den där dumma kommentaren.

Stor kram igen ♥♥♥
Mia

Bibbi sa...

Så otroligt korkat! Inte för att jag känner dig, men ytlig har inte ens kommit i åtanke när jag läser din blogg. Men troligtvis är det någon som är avundsjuk och vill såra. Går ju bra att vara anonym då....
Jag gillar dina inlägg och blir glad av dom;)

Underbara stolar du fyndat. Blev verkligen det lilla extra med bokstäverna.

Ha det gott och sköt om dig
Kramen

The Secret Garden sa...

Hejsan!
Konstigt med detta att lämna elaka kommentarer. Varför tar man sig den tiden? Jag tycker att du har en så fin sida!! yes!
Jättesnygga bilder och fin inspiration.
Ha det bra!

My Lovely Things sa...

Vännen fy va ledsen jag blir..Jag vet hur det känns har ju oxå drabbats.Jaghar tagit bort möjligheten att kommentera anonymt.

Jag vet att du inte är ytlig..du är en supergo tjej..otroligt kreativ, omtänksam och varm personlighet..Ser fram emot att få träffa dig snart..
Sträck på dig..skska av dig de elaka orden..

Underbara bilder.Du har det så fitn..jag blir alltid så inspirerad av allt fint du visar..
Kram Anna

Birgitta sa...

Hej! Jag tycker du har en så fin blogg och jag läser den ofta, men kommenterar inte jämt. Om jag inte gillade din blogg skulle jag aldrig läsa den och du ser ju hur många positiva svar du fårr på ditt inlägg. Människor som inte vågar stå för vad de skriver utan måste vara anonyma är inte något att fästa sej vid. Försök glömma och tänk på allt positivt du får av alla. Nu hoppas jag att få fortsätta läsa din härliga blogg.
Jag önskar dej en mysig kväll och en fortsatt skön höstvecka.
Kramisar Birgitta

Anonym sa...

Alltså varför ska det alltid finnas människor som ska vara avundsjuka på andra å såra....?Jag följer din blogg lite då å då och tycker att du har ett smakfullt hem.Jag tycker att det verkar som att det bara blir mer å mer avundsjuka i bloggvärlden.Varför måste man överhuvud taget yttra sig å säga saker som får människor att må dåligt,då kan man lika gärna rent ut sagt hålla käften!Nyligen blev ju Stina med Hemma på landet utsatt för tråkigheter.Varför bryr man sig å orkar läsa egentligen om man tycker någon är ytlig??
Bry dig inte,,lätt å säga men gå vidare det finns inget annat..
Kram från Mia.

sara sa...

ett stort förlåt från mig till dig!
jag menade inte att såra och bevisligen var jag dummare än tåget när jag inte tänkte på hur det kunde uppfattas från din sida. tycker bara det verkar så konstigt att baka bröd som inte går att äta och att dessutom inte barn får kladda fritt - men det får stå för mig. alla är vi olika och bra är det.
än en gång - förlåt.

Anonym sa...

Hej Marie!

Tag till dig det "förlåt" som Sara har skrivit. Det är ju svårt att i skrift alltid förstå varandra på rätt sätt. Orden begränsar, avsaknad av kroppspåk och röst gör att missuppfattningar blir större i en blogg. Men visst måste många vara avundsjuka att du lyckats med något som andra önskar: att ha ett vackert hem, att ha förmågan att dela med dig och att vara lagom privat utåt till alla.

Jag har känt dig sedan 1986 och kan bekräfta att du inte är ytlig, utan både öppen i samtal och ibland mycket djup. Vi har delat både glädje och stor sorg, och det ger oss en betydelsfull närhet i livet.

Hoppas att du fortsätter att dela med dig av hemmet och valda delar av ditt liv till andra, du berikar och inspirerar!

Hälsningar från styvmor Ulla

livetpåfyran sa...

Jag gillar dig GOA Marie!!!

Kram kram kram Pia

HannasVirrVarr sa...

Hej!

När jag läste ditt inlägg blev jag först arg och ledsen som de andra som kommenterat. Men efter att ögna genom lite kommentarer så blir jag glad istället, det är fint att man finns till och uppmuntrar varandra också i det virtuella.

Denna händelse kan väl också få lära oss alla att man ska välja sin ord noga när man skriver saker och ting på nätet, just som någon skrev, att det är lätt hänt att man missuppfattar människor i text, speciellt en främmande människa. Sen så är det säkert också bra om man lär sig skaka av sig mindre trevliga kommentarer. Se på alla positiva och uppmuntrande istället (och de är många ;) - ändå kan det förstås vara lättare sagt än gjort).

Ha det så bra!
/Hanna

Hem och Harmoni Marie sa...

Näe... inte nu igen! Varför finns dessa elaka människor...usch!

Hoppas du inte tar vid dig för mycket för du har ett helt gäng med trevliga besökare här som gillar dig precis som du är. Inte ytlig.. utan personlig och såå rar!

Stor kram, Marie

spetsar och änglar sa...

Älskar din blogg!Alla dina vackra inspirerande bilder.

Tack för att vi får kika in hos dig och se på allt det fina du visar för oss.

Ha en riktigt fin kväll
Kram
Heléne

rosenskära sa...

Jag tycker bara att det ligger så mycket i det som kaninen Stampe säger i Bambi-filmen "Om man inte kan säga något snällt är det bättre att inte säga någonting". Vi vuxna brukar ju ha lärt oss att inte alltd säga allt vi tycker och tänker eftersom vi själva har lärt oss hur ont det kan göra att få en taskig kommentar. Det är en sådan sak jag tycker är viktig att förmedla till sina barn - man behöver inte ljuga, man kan vara tyst.

Och ytlig - nej, det är du inte och det vet du själv också.

Lena

Lilla huset på prärien sa...

Nä vad tråkigt Marie!! Usch vad ledsen jag blir för din skull - vilket jäkla påhopp rent ut sagt!! Man kan inte vara hur personlig som helst på en blogg så är det bara - men YTLIG, det är ju helt galet. Jag vet ju vilken fin person du är och hur varm o go du är på riktigt. Det skiner alltid genom här på bloggen tycker jag även om du inte fläker ut ditt privatliv till allmän beskådan. Usch vad hemskt om man skulle göra det...

Nej stå på dig gumman!! I love your blog ;)

Kram Jenny

Anna sa...

Du är bäst - så det så.
Dumma kommentarer kommer från dumma människor som avundas dig.
Det kan du inte göra något åt - men det du kan göra är att inte bry dig, för det är de inte värda.
Go girl!

Lisas torp sa...

Ja, så elakt det kan bli, man förstår inte riktigt sånt i detta sammanhang! Men kanske avund, eller bara ren dumhet eller oförmåga att uttrycka sej!
Dessutom är det ju så att vi alla i dessa bloggar VÄLJER att presentera EN sida av oss, så ingen kan egentligen veta något om våra andra sidor!
Du har verkligen ingen anledning att ta åt dej, trist och förståeligt om du gör det!
Du har en underbar blogg och du är en estet uti fingerspetsarna och det beundrar jag och säkert alla vi andra som ständigt återkommer hit!
Varma kramar
Lisa

Lindas Vita Lantliv sa...

Fy så tråkigt....jag har själv drabbats av både det ena och det andra för att jag är för "öppen"...stå på dig, försök skaka av dig det...lätt att säga, jag vet...man är inte mer än människa och det är klart att man blir ledsen :(

Jag som så många älskar din blogg i a f, PRECIS SOM DEN ÄR!!!

Kram Linda

Marie sa...

Hej Sara!

Tack för ditt förlåt, jag uppskattar det verkligen!

Kram Marie

Ps. Jag lovar dig att mina barn får kladda precis lika mycket som alla andra barn. Både jag och barnen älskar att pyssla med både det ena och andra, så här är ofta både färg, lim och deg lite överallt!!!

corrina sa...

Bryr dig inte om det, hur man än skriver så är det någon som har synpunkter på det. Men de behöver ju inte läsa om det är så dåligt eller hur. Kram

Jes/Vita villa vila sa...

Hej Marie!

Nu blev jag både glad & lite ledsen! Jättetråkigt att höra om kommentaren du har fått. MEN du försök att borsta av dig den och läs, ögna, titta igenom alla dessa hundratals underbara kommentarer du annars alltid får! Jag vet ingen som får så många (positiva!) kommentarer som du vännen - och det finns det givetvis en anledning till! Din blogg och ditt hem är en underbar inspirationsbank och en given succé!!

Jag blev jätteglad för jag hade flera härliga inlägg att läsa i kapp. Underbara stolar med monogrammen. Love them!

TACK för att du bjuder oss på bilder - underbara sådana av ert vackra hem!

Största kramen!
Jes ♥

Anonym sa...

Lilla Marie bryr dig inte om folk som är avundsjuka de brukar inte må så bra själva,ändå skönt att de inser det och ber om ett förlåt, men man kanske bör tänka sig för innan man gör någon illa.
Som moster vet jag att hon har verkligen fel,fortsätt nu med Din fina blogg eftersom Du har så många som älskar Ert vackra hem så kanske Du förstår att detta ilägg inte får förstöra Din fina blogg.
Mari ta åt Dig det positiva som Du får ifrån dina bloggvänner för dom är många.

Många kramar
Moster Solweig

Margaretha sa...

Hej!
Jag tillhör den skara av läsare som läser din blogg varje dag utan att lämna några kommentarer.Jag har fått mycket inspiration av dig och tycker att det är underbart att se ert vackra, i mina ögon, hem.Du ska veta att jag berättat för många att de ska ta en kik hos dig. Jag har ingen egen blogg ännu, men det kanske kommer. Jag förstår inte hur någon orkar bemöda sig med att skriva något om ytlighet hos dig. Varför läser man då? Avundsjuka skulle jag kalla det.Inget att lägga sin energi på, men jag förstår att du är sårad. Jag kommer iallafall att fortsätta följa dig.
Kram Margaretha

Romantiska Hem sa...

hejsan du rara!! Om det är till någon tröst så uppfattar jag dig som raka motsatsen! En varm, glad, kreativ och mysig tjej som gärna delar med sig av sitt underbara hem, det finns inget ytligt i det!!! Fy, det är tråkigt med sådana kommentarer, det är ju inte så lätt (oavsett om man verkligen vill) att bara för bli oberörd. En stor kram till dig från mig!

Birgit sa...

Verkar väldigt konstigt att någon kan skriva så om din blogg. Fortsätt som nu, det verkar iallafall passa många. Kramar från Birgit

Hjerterom sa...

Hei :)
Jeg elsker din blogg,gir meg så mye inspirasjon!!!
Skjønner godt at det er ekkelt med sånne dumme kommentarer,men ignorer dem!! :)
Stooor klem Siw

Rosenvit sa...

Snälla gulliga Marie, försök att strunta i dumma och elaka kommentarer (lättare sagt än gjort kanske).
Du har alltid så fina positiva inlägg och du delar med dig av din energi. Någon ytlighet har jag aldrig sett tillstymmelse av.

Go girl!!!
Kramar
Anna

Made in Persbo...Carina sa...

Hej gumman!
Så ledsamt att höra att du råkat ut för någon som uppenbarligen är avundsjuk. Gillar man inte inredningsbloggar förstår jag inte vad man har där att göra? Inte vill man väl lägga ut hela sitt liv till allmän beskådan på nätet!? Vi alla väljer väl ut vad vi vill visa och berätta om och därför tycker jag man får förstå att man inte kan dömma en människa utifrån en blogg.
Nä, jag hoppas att du snart kryar på dig och jag ser sååå fram emot att få träffa dig snart igen. Det var ju ett tag sedan sist.

Varma goa kramar till dig Marie!
Carina

Countryliving sa...

Bra, att du inte ägnade mer tid till de negativa.
Ytlig kan man kanske verka då man kanske har en gnutta integritet och inte vill publicera alla sina innersta tankar och funderingar-då skulle man verkligen ta illa upp om det kom en surpuppa och gnäller...
Kram på Dig,
Petra

Hulda sa...

Det er alltid noen som må ødelegge for andre. Jeg tror det handler om sjalusi. Har også opplevd litt av det på bloggen.

Jeg er iallefall veldig glad i bloggen din, og finner mange ideer her. Du tar så inspirerende bilder, også i dag. :)

Anonym sa...

Hej Marie!
Det finns alltid tragiska människor som mår bra av elakheter och är avundsjuka.

Ta inte åt dig, du vet vem du är själv. Vi som går in på din sida och inspireras av din härlig blogg är så många fler än dessa "små" människor som har behov att trycka ner...Kom och tänka på att det är i såfall bättre att vara ytlig än dum i huvet! Många kramar från Erika

Anonym sa...

Hei. Slikt skal du i hvertfall ikke høre på!! For noe tull.. jeg som er norsk vet ikke helt betydningen av ordet "ytlig", men jeg forstår nok til å si at det stemmer ikke.. Ha en god kveld.

Anya

Sjabbig men chic sa...

Och jag vill bara säga att jag aldrig har kommenterat hos dig förut bara tittat lite. Men du har en helt ljuvlig blogg och ska inte bry dig det minsta om den där kommentaren. Rätt var det är så dyker det upp någon ful fisk i bloggvärlden. Nonchalera dem till döds bara. Det är bara avundsjuka som tar sig uttryck i missunsamhet och elakhet.

Du får en kram av mig

Lisa

Marie sa...

Hej alla snälla människor!

Vet knappt vad jag ska säga, så många otroligt snälla kommentarer. Jag lovar att de värmer långt in till hjärtat och jag har varit så rörd när jag har läst dem att det har kommit en och annan tår. En stor varm kram till er allihopa! Tjejen som skrev den sårande kommentaren har faktiskt bett om ursäkt och sagt förlåt, det tycker jag var jättebra gjort utav dig, tack!

Precis som flera utav er har skrivit så är det ju så att det jag skriver och visar på bloggen bara är en liten del utav mig, jag har inget behov av att dela med mig utav hela mig, det känns alldeles för privat för mig som är en ganska blyg personlighet. Bor man sen på ett litet ställe och har ett jobb där man träffar en massa människor varje dag så känns det ännu mindre lockande att folk ska veta allt om en. Men jag hoppas ändå att det mellan raderna och bilderna lyser igenom att jag är en helt vanlig tjej, med ett helt vanligt jobb, som älskar att vara hemma, och som älskar sina nära och kära över allt annat. Givetvis har jag många intressen, men ända sen jag var 4 år och fick mitt dockskåp där jag möblerade om och grejade så är det så att allt som har med inredning att göra är mitt allra största intresse. Här i bloggvärlden har jag hittat mina likasinnade och det är alldeles underbart. Så mycket glädje, inspiration och vänner. Tack!

Många kramar
Marie

Jenny sa...

Fy vad ledsen jag blir när jag läser det här! Herre gud, ytlig? Det är något jag verkligen inte skulle säga om dig!! Tyvärr handlar det väl om avundsjuka, att du lyckas inspirera så många och är så framgångsrik, det svider för vissa. Så jäkla trist. Jag skickar iallafall min varmaste kram till dig för jag tycker du är en helt fantastisk och underbar tjej! BAMSEKRAM

Sussi's dreamzone sa...

Det kommer tyvärr alltid finnas människor som är bittra, negativa och avensjuka på allt som alla andra har.
Du har en underbar blogg och jag är helt säker på (törs jag säga fast jag inte känner dig ) att du är en lika underbar människa.

Ha en underbar dag!

Sussi

Minnelita sa...

Hei Marie. Jeg har ikke fått med meg de stygge kommentarene, men mitt tips er også å delete dem direkte. Rekner med at disse er anonyme, for de tørs vel ikke skrive kommentarer under fullt navn og profil. Men det er klart at selv om man får mange fine kommentarer så blir man lei seg og husker de kommentarerne som er ekle. Det er så dumt. Men les da heller over alle de fine hilsningen som du får hver dag. Vet ikke va Ytlig betyr på norsk, men skjønner det ikke er bra. Jeg synes ihvertfall du og din blogg er topp. Opp og hopp. God natt! ;D

Anonym sa...

Förstår inte hur man kan lämna elaka kommentarer. Själv tycker jag att din blogg är underbar.
Ha en fin helg.

Lilla C

Jenns Three Graces sa...

I love the metal "frogs" for flower arranging - I find a lot of them at flea markets, yard sales and estate sales - they look nice all clustered together or to hold a vintage photo or postcard. Love your blog! Jennifer

Charlotta sa...

Hej!
Jag hittade din blogg i somras när jag blev sugen på en lekstuga till min nu 2-åriga dotter. Du har öppnat en hel värld för mig! Tänk att det finns så mycket fint och så många andra fina bloggar och ni träffas och åker på utflykter, så trevligt! Jag och min sambo bor i ett ganska nytt hus som vi ändå renoverar. Vi är båda intresserade men hans smak är mer stram och modern medan min är ljuv och lite lantlig ( vi brukar komma bra överens) och det blir en bra mix. Jag följer din blogg dagligen ( har ingen egen). Du är en stor inspirationskälla och verkar vara en gullig person!