onsdag 19 mars 2014

Åh jag blir tokig...

..på att vakna kl. 04.00 varenda morgon och sen inte kunna somna om. Visserligen har jag alltid varit extremt morgonpigg, men det här är ju lite väl tidigt även för mig. Tyvärr är jag ju en sån där person som heller inte bara kan ligga kvar utan jag "skuttar" ju upp efter en stund. Det enda positiva är väl att man får väldans mycket gjort!!!!!!

Idag blir det blomsterinköp till butiken.

Ha en bra dag!
Kram Marie

13 kommentarer:

Ellinor sa...

Är tyvärr likadan. Men fyra är väl tidigt. Det går ju i perioder det där och just nu verkar vara en sån period… Hoppas det rättar till sig snart för dig. Men blir ju så trött på kvällen!
/Ellinor

fianathome sa...

Kritiska timmen vid 4..då vaknar jag med. Ibland lyckas jag somna om och det är nästan värre än att gå upp vid 4. Jag blir helt snurrig av att sova efter vakentid på natten. Men men..nu är det morgon - God morgon!
Ha en skön dag
Fia

LantlivsAnette sa...

Ojj vad tidigt, men som du säger då får du mycket gjort. Kraaam Anette

hemma hos lilla mej sa...

Oj fyra var lite väl tidigt .Men det är ju som du säjer att man hinner mycket .Ha en fin onsdag .Kramar Rita

Lena sa...

Gggrrrr, ja fy vad irriterande, fyra är liiiite väl tidigt och trist att inte kunna somna om. Hoppas att det rättar till sig! Fantastiskt fina bilder du alltid visar :)
Lena

Njut Av Livets Goda Ting sa...

Visst är det härligt att komma upp i tid och få ut det mesta möjliga av dagen, men 04 varje dag är lite tufft om man inte behöver... Jag går alltid upp 04:30 men bara för att jag måste :)
Kramar
Jessica

Anonym sa...

Hei!
Som jeg kjenner meg igjen:) er selv oppe rundt fem hver dag og dagen blir noen ganger litt lang, men som du sier man får gjort mye:)
For noen utrolig herlige blomster i vakre vårfarger:)
Ønsker deg fortsatt en herlgi dag:)
Klem Merete

GerneWieder.GbR sa...

Wunderschöen Fotos.
Sehr schön :-)
LG Antje

Anna Lantligt på Svanängen sa...

Ja sova vill man! Vi toppade med att stiga upp 3:46 förra helgen! Hoppas att det blir bättre! Önskar dig en fortsatt fin vecka! Kram Anna

HWIT BLOGG sa...

Ja det är verkligen hopplöst när man kommer in i den onda cirkeln. Förstår att du får mycket gjort, toppenbra ju! Själv brukar jag ligga kvar och glo i taket tills klockan ringer och DÅ är jag trött...
Ja ja, önskar dig en fortsatt skön vecka!
Varm kram,
Titti

Mia sa...

Men tok fia! Hi hi jag är en riktig trött mössa istället, får inte mycket gjort före 10 på förmiddagen..men sen..Vad mycket fint du har i butiken nu, blir nog en liten beställning snart, ha det bäst/kram

Marie maräng sa...

Det där känns igen! Men för mig är det så att jag är SÅ vansinnigt trött men vaknar ändå och kan inte somna om... så frustrerande.

Så härlig blommor!

Trevlig helg!
Kram Marie

Charlotte Göransson sa...

Ojoj fyra är en omänsklig tid. Hoppas du hittar balansen :-) mvh, å Välkommen in till mig....
Http://Lottasskaparkraft.blogspot.com