måndag 23 juni 2014

Här hemma...

..händer det inte mycket på inredningsfronten just nu. Visst har vi lite projekt att ta tag i, men det får vänta. Just nu vill jag bara njuta av trädgården de stunder man är ledig, inneprojekten får vänta helt enkelt.
Ha en fin sommarvecka!
Kram Marie

9 kommentarer:

Eclectic Hamilton sa...

I love this kitchen and the fantastic door to the garden.
Sooooo beautiful.

Greetings & Love
Ines

Charlotte Göransson sa...

Underbart hem du har!

Men som du säger....trädgården lockar mest just nu.

Lycka till där ute i grönskan. Jag njuter av rabatternas framfart.

Mvh, Lotta
lottasskaparkraft.blogspot.com

LOPPISLIV sa...

Underbara bilder från ditt vackra kök Marie!! Vårt ser just nu ut som en krigszon, men det ska nog bli bra snart.... Beundrar ditt vita trägolv, så charmigt!! Vi ska ha någonform av klickgolv det har "snickaren" här hemma bestämt!!! (eftersom vi har betongplatta under) men jag får ett ljust nytt golv så jag är nöjd ändå :-)) Ha nu en härlig tisdag, länge sedan nu vi sågs, vi får hoppas det blir tillfälle till det i framtiden. Stor kraaam Paula

G:a Affären sa...

Men du har det så fint! Ok, det är alltid roligt att planera nya projekt men det kommer dagar till det också. Men nu är det det stora gröna rummet som får all vår tid! Gissar att du njuter av alla rosor där ute.

Önskar dig också en fin sommarvecka!
Kramar
Cia

Annas skattkammare sa...

Åh det är väl precis så det ska få vara i sommartid, ute vill man helst vara!
Underbar bild längst ner!! Är lite nyfiken på vilka växter och perenner du har i er fina rabatt, vill du får du gärna göra ett inlägg om den någongång. :)
Kram Anna

fianathome sa...

Jättefint kök. Är det en gammeldags kornisch du har ut till trädgården?
Ha själv skön kväll
kram
Fia

Kicki sa...

Hej! Vad fint du har och vilket fint golv. Hur har ni gjort detta? Vad är det för golv? /kicki

Marie sa...

Hej Kicki!

Det är ett vanligt trägolv som vi har målat med vit färg.

Hälsningar Marie

Kicki sa...

Det känns fräckt att fråga o ta din tid men jag gör ett försök ;)Känns ju roligt att kolla med någon som redan gjort sånt man själv funderar på ;) Vi ska renovera vårt kök om ett tag och jag vill ha allt i vitt o lantligt. Min fråga till dej är hur gör man för att få det finast med väggar, en del pärlspont, tak o golv o själva köket? Alltså olika vita nyanser. Tycker inte det är så fint som en del har att det är väldigt gult en del av det. Vet du vad din golvfärg heter? Den ser så fin ut på foto iaf. Många skriver att det gulnar mycket med tiden :( och att det är väldigt opraktiskt :( Tack för att jag får ta din tid. Ha en mysig helg :) Kram Kicki